bibel

Giv svigermor en dansk Bibel i gave

Svigermor kan være en svær person at finde den rette gave til. Særligt hvis man gerne vil give et godt indtryk og samtidigt ramme rigtigt i forhold til svigermors interesser.

En Bibel kan måske synes som en gammel, støvet bog, men det er en god gave til den kvinde, der interesserer sig for religion og dansk historie og kultur.

Køb en gave, der betyder noget til svigermor

Det står faktisk i Biblen i Apostlenes gerninger, at ”Der er større glæde ved at give end ved at få”. At give den helt rigtige gave er nemlig en fantastisk følelse. Når du rammer helt plet med den rigtige gave, er blikket i modtagerens øjne det hele værd.

Svigermor er ofte en kvinde, der ikke mangler noget, og derfor er glæden ved at finde den rigtige gave også desto større. En Bibel er derfor en gave, du skal overveje, om hun vil sætte pris på. Det er nemlig ikke alle kvinder, der vil holde af bogen. Kan du dog finde den helt rigtige måde at give den på, kan den dog ofte bruges til mere end at slå skriftsteder op i.

Forskellige udgaver af Biblen at vælge mellem

Biblen er den bog, der udkommer på flest sprog, og der findes derfor selvfølgelig også en dansk og nudansk udgave til det voksne publikum. Bibelselskabet laver en autoriseret udgave, men der er også udkommet en nyoversat version, der oversat til helt almindeligt hverdagsdansk. Det betyder, at du kan finde den helt rigtige udgave, hvis du vil give svigermor en bibel i gave.

Den hverdagsdanske udgave fik megen medieopmærksomhed, da den blev udgivet, og den er derfor måske også særligt interessant for den sproginteresserede svigermor.

Gode fortællinger kan alle nyde

Biblen indeholder mange fortællinger om tro, opofrelse, lidenskab og troskab – der er både store følelser og vilde dramaer. Der er derfor også tale om en bog, der sagtens kan nydes for sine fortællinger.

Med sine mere end 2700 år på bagen har teksterne i Biblens ord overlevet i mange forskellige tider. Kristendommen er den største religion på verdensplan med over 2,2 milliarder tilhængere.

Danskernes kultur er dybt forankret i kristendommen

I Danmark har bogen for alvor haft en indflydelse på vores danske tro og kultur. Dansk kultur har rod i den kristne tro, og mange af vores traditioner og ritualer stammer fra Biblens udlægning af, hvordan livet bør leves.

Vi kan derfor ikke underkende, hvilken livsforandrende indflydelse Biblen har og til stadighed har på vores alles hverdag. Derfor er Biblen også til stadighed aktuel, når man vil forsøge at forstå vores måde at se livet og verden på.

Find flere gode gaver til din svigermor lige her.