Rum til afslapning

Gaveidéer til den indretningsglade svigermor

Gaver er aldrig helt nemme at give til dem man holder af – især ikke, hvis det er ens svigermor. Gaven skal gerne være original og personlig så svigermor ved, at der er tænkt over gaven. Og så må den selvfølgelig gerne være praktisk og anvendelig.

Måske ved du allerede at din svigermor går op i indretningen, og i så fald er du allerede mange skridt foran de gavefrustrerede svigersønner eller -døtre. Nedenfor finder du fem kreative bud på gaver til svigermoren, der har alt. Og man kan i så fald med rette sige, at der er tænkt over gaven. Gaveidéerne tæller håndklæder, krydderier og flot køkkengrej, malerarbejde eller andet håndværkerarbejde, nøglebræt, indrammede fotos og serveringsbræt.

Håndklæder

Vi bruger dem alle sammen på daglig basis, men de svinger meget i kvalitet: håndklæder. Hvis din svigermors håndklæder ser brugt og trætte ud, er nye håndklæder den perfekte gave. Man kan være sikker på, at de kommer til at blive brugt, for hvem kan ikke bruge et ekstra sæt lækre håndklæder? Hvad angår håndklæder spænder prisklasserne også meget, så der vil typisk være nogle i til alle budgetter.

Nøglebræt

Det er super vigtigt at have styr på nøglerne, men vi har alle prøvet at glemme eller miste nøglerne. Og hvis din svigermor har et stort hus med nøgler til mange forskellige døre, kan det være endnu sværere at holde styr på. Et nøglebræt hjælper med at holde styr på alle de forskellige nøgler. Og så kan man hænge den op i entréen, så man altid har styr på nøglerne, inden man går.

De fås i mange forskellige varianter, nogle er lavet i træ, mens andre fås i aluminium. Man kan sågar få nøglebræt i et skab – et såkaldt nøgleskab – så uvedkommende ikke får adgang til alle de vigtige nøgler.

Malerarbejde eller andet håndværkerarbejde

Måske er det tid til at peppe et af svigermors værelser op? Det kan man for eksempel gøre med en friskmaling af værelset. Enten kan du give svigermor et gavekort til en maler, eller også kan du lave et ´personligt’ gavekort, hvor du selv står for malingen af værelset. Alternativt er der måske brug for at installere vaskemaskine, og det kan du i så fald læse mere om her.

Serveringsbræt

Når de lækre måltider skal serveres, gør de altid oplevelsen lidt mere imponerende, hvis maden præsenteres på et flot serveringsbræt. Et serveringsbræt adskiller sig fra et skærebræt ved at være lavet i lidt finere materialer – typisk skånsomt, dyrt træ – netop fordi der ikke skal skæres med knive i serveringsbrættet.

Indrammet foto

Gaven kan næppe gøres mere personlig end et indrammet foto. Det kan enten være af dig og din partner eller måske svigermors børnebørn. Man kan enten købe en ramme fra IKEA, men hvis man lige vil gå den ekstra mil, kan man også få indrammet fotoet flot hos en glarmester.

Find flere gode gaveideer til din svigermor lige her.