Hånd der holder en gave

Sådan kan du forkæle din svigermor

Svigermor. Hun er lidt berygtet. I film er hun blevet portrætteret igen og igen, og vi har alle hørt om svigermødre, som har gjort livet umådeligt svært. Men hvordan undgår man dette?

For uanset hvordan man vender og drejer det, så kommer I til at have meget med hinanden at gøre. Det er derfor en god idé, at du forkæler hende og finder en god gave til svigermor

Selv om hun måske kan være streng, har hun trods alt givet dig en stor og unik gave i form af hendes søn eller datter. Du er derfor allerede i underskud på gavekontoen, og det er derfor på tide at give lidt igen.

Derudover er et godt forhold til din svigermor altafgørende for det gode familieliv, og hvem ønsker ikke det? Du kan i øvrigt finde flere ideer til gaven på bedstegaver.dk.

Er du ny i familien?

Din gave til svigermor afhænger meget af, hvor godt du kender hende. Er du ny i familien, handler det om at give et godt indtryk.

Du vil ikke have, at hun taget fat i sin datter eller søn og siger, at de skal finde en ny partner, før du overhovedet er kommet over dørtærsklen. Hav derfor gerne en værtindegave med første gang, du besøger hende.

Det kan være blomster, luksus chokolade eller måske en flaske vin. Så ved hun, at du er godt opdraget, og hun er allerede meget roligere.

Alternativt kan du også snakke med din kæreste om, hvad der kunne være en god gave til svigermor. Det viser omtanke, og når du går fra det første besøg, er du måske allerede den nye favorit. 

Du er en fast del af familien

På et tidspunkt ændres din position i familien. Du er ikke længere den nye udefrakommende, men i stedet nu en fast del af familien.

Måske har du fået børn og er blevet gift, og din svigermor kan nu se, at du nok bliver hængende. Her kan man måske godt komme til at læne sig lidt tilbage, og tænke at alt er godt. Det skal man passe på med.

Et forhold til ens svigermor skal plejes gennem hele livet, præcis på samme måde som alle andre relationer i ens liv. Det er derfor aldrig en dårlig idé, at du finder på en god gave til svigermor.

Om I så har kendt hinanden i fem minutter eller fem år. Har du været i familien længe, kender du hende bare bedre, og du har større chance for, at du kan finde en gave, som passer perfekt til hende.